Gençlik ve Spor Bakanlığına 3 bin personel alımı yapılacağı müjdesini veren Bakan Osman Aşkın BAK, atama bekleyen 50 binden fazla mezuna umut olmuştu. BESYO mezunları atanma umutlarını taşımaya devam etmekteler. 

Bilindiği gibi giderek artan BESYO mezunlarının kadro talepleri de her geçen gün artış göstermekte. İşin olsa ekibimize ulaşan bir çok mezun Gençlik Spor Bakanlığının 2018 yılı için planlamış olduğu personel alımlarının gerçekleşmesi talep etmekteler. Sayıları 45 bini geçen BESYO mezunlarının atamalar hakkında yeni detayları aktarmaya devam edeceğiz. 

3 BİN PERSONEL ATAMASI

Bakan BAK, bakanlığın personel açığını kapatmak için sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamalarda atama için gereken çalışmaların yapıldığını aktarmıştı. 

Bakan Osman Aşkın BAK'ın 28 Ocak tarihinde sosyal medya üzerinden yaptığı  yazılı açıklamada "BESYO mezunlarımızın atama talepleriyle ilgili gerekli çalışmamızı tamamladık. 2018 yılı içerisinde 3 bin BESYO mezunu kardeşimizin atamasını gerçekleştireceğiz. Detayları en kısa sürede paylaşacağız demişti." 3 ay süre geçmesi ile adaylar sosyal medya üzerinden ve işin olsa sitemize ileterek detayların kısa sürede duyurulmasını ve yeni alımların yapılmasını beklemekteler. İşin olsa ekibi olarak BESYO mezunlarının beklediği 3 bin kişilik atama ile ilgili son gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim