Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Sermaye Piyasası Kurulu 40 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapacak. 40 kişilik Uzman Yardımcısı kadrosu için başvurularda sona geldik. İlk etapta online olarak yapılacak memur alımı başvuru için artık sona geldik. Peki Sınav detayları nelerdir?

40 MEMUR ALIMI KADROLARI:

Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilcliğinde görevlendirmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8. dereceli kadroya 30 Uzman yardımcısı, Avukatlık Hizmetleri sınıfında ise 8. dereceli kadroya 10 Uzman Hukukçu alımı yapılacak.

ONLİNE BAŞVURULAR SONA ERİYOR

SPK Memur alımı başvuruları 24 Nisan 2021 tarihinde başlamış olup 11 Mayıs 2021 tarihine kadar online başvuru yapılması gereklidir. Online başvuru yapan adaylar , formun doldurulmasını müteakip sistem üzerinden çıktısının alınarak öğrenim belgesinin fotokopisi ile birlikte en geç 18.05.2021 tarihi saat 16:00'a kadar elden veya posta yoluyla Kurulun Ankara merkez adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Online başvurular www.spk.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ:

Kurula yapılan başvurular, Sınav Komisyonunca değerlendirildikten sonra yarışma sınavına katılabileceklerin isimleri ile sınav başlama saati, Kurulun www.spk.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilir. Bu ilan tebligat hükmündedir. Yarışma sınavına kabul edilecek adaylara Kurul yazılı, e-posta veya telefonla ayrıca bildirim yapmakla mükellef değildir. Adaylar, "Sınava Giriş Belgeleri"ni Kurulca duyurulacak tarihler arasında Kurulumuz resmi internet sayfasından alabilirler.

Kurulca daha önce açılan sınavlara iki kez girip de başarı sağlayamayanlar üçüncü bir sınava alınmazlar. Sınava katılabileceği tespit edilmiş olup isimleri ilan olunan adaylardan, daha sonra sınava katılma şartlarını taşımadığı halde gerçeğe aykırı bilgi verdiği veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı belirlenenler yarışma sınavına alınmazlar. Bunlardan sınava girmiş olanların sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir. Bu kişiler, hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim