Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde bulunan memur personel ekslikliğini gidermek amaçlı yapılacak olan giriş sınavı ile memur personel alımı yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde bulunan 50 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup, adaylardan 2015 yılı veya 2016 yıllarında yapılan sınav geçerli sayılacaktır. 

Adaylar KPSS puan sırasına göre, 08 Temmuz 2017 tarihi ile 09 temmuz 2017 tarihlerinde yazılı sınava katılacaklardır. Yazılı sınav Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ziyabey Cad. No:6 Balgat/ANKARA adresinde yapılacaktır. Adaylar sınava katılabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlanılın hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, İktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtiçi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan 2015 yılında veya 2016 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP46 veya KPSSP113 puan türünden veya KPSSP118 puan türünden en az 80 veya üzeri puan almış olmaları gerekmektedir. 

Başvurular, 16 Mayıs 2017 tarihi ile 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. başvurular, osyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No: 23 Çaııkaya/ANKARA). adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurularda evrakların 26/05/2017 günü mesai bitiminden önce belirtilen adrese ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve eksik belgeler ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim