Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 27 Aralık ve 28 Aralık tarihinde memur alım ilanları rekor sayıya ulaştı. Buna göre Üniversitelere, bakanlıklara ve kamu kurumlarına memur alımları için çok sayıda yeni ilanlar açıklandı. Tüm bu alımlardaki detaylar ise şu şekilde olacak.

650 MEMUR ALIMI;

28 Aralık tarihinde açıklanan ilanda Konta teknik Üniversitesi 12 Akademik personel alımı yapacak. Bu alımda başvurular 13 Ocak tarihine kadar devam edecek. Öğretim elemanı kadrosundaki alımlara başvurular için özel şartları ilan detaylarından inceleyebilirisiniz.

27 Aralık tarihinde Bakanlıklara ve kamu kurumlarına yapılacak memur alımları ise şu şekilde olacak.

Bakanlıklar ve kamu kurumu ilanları: Türkiye yazma eserler kurumu başkanlığı 30 kişilik sözleşmeli personel (restoratör) alacak. Karayolları genel müdürlüğü Teknik hizmetler sınıfı memur alım ilanı açıkladı. Ankara müzik ve güzel sanatlar üniversitesi 1 sözleşmeli personel alacak. Devlet su işleri genel müdürlüğü 35 memur alacak. Sanayi ve teknoloji bakanlığı 42 sanayi ve teknoloji uzmanı alacak. Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı 30 enerji ve tabii kaynaklar uzman yardımcısı alacak. Diyanet işleri başkanlığı Diyanet işleri uzman yardımcılığı yarışma sınavı yapıyor. Sağlık bilimleri üniversitesi Öncelikli alan arş.gör alımı ilanı açıkladı.

Akademik İlanlar: Karadeniz teknik üniversitesi 79, Karadeniz teknik üniversitesi 18, Aksaray üniversitesi 10, Gümüşhane üniversitesi 3, Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi 3, İstanbul üniversitesi-cerrahpaşa 7, Kütahya Dumlupınar üniversitesi 17, Orta doğu teknik üniversitesi 17, Trakya üniversitesi 32, Erciyes üniversitesi 91, Trakya üniversitesi 45, Kastamonu üniversitesi 51, Pamukkale üniversitesi 17, Anadolu üniversitesi 31, Yalova üniversitesi 12, Gazi üniversitesi 86, Erzurum teknik üniversitesi 3 akademik personel alacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olması, yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamış olması, lise, önlisans ve lisans mezunu olması, akademik kadrolardaki ilanlar için Akademik kadroda istenilen genel ve özel şartları taşımaları gerekli olacak. Tüm bu ilanlara Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden erişilebileceği gibi https://www.isinolsa.com/kamu-ozel-alimlari adresinden tüm ilanlara erişebilrisiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim