İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda, başlayacak proje nedeniyle İstanbul Havalimanında danışma memuru pozisyonunda görev alacak 250 memur alımı gerçekleştirilecektir. Yürütülen memur alımları için başvuru süreçleri başlamış durumdadır. My Staff İnsan Kaynakları bünyesinde gerçekleştirilecek olan bu alımlarda, görev alacak kişilerin çalışma yeri İstanbul Havalimanı olarak aktarılmaktadır. Yeni başlayacak bir proje kapsamında görevlendirilecek 250 kişinin, havalimanında bilgilendirme çalışmalarına katkı sağlaması beklenmektedir. Yapılacak bu alımlarla alakalı başvuru bilgilerine ve diğer detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz.

İstanbul Havalimanında görev alınacak

250 danışma memuru pozisyonuna başvuru yapan kişiler, yeni havalimanında görev alacaklar. Başvuru yapacak adayların; mutlaka akıcı derecede İngilizce konuşabilen, İstanbul'da ikamet eden, dış görümüne önem gösteren, iletişim becerisi kuvvetli, vardiya usulü çalışmaya uygun, takım çalışmasına yatkın olması beklenmektedir. Ayrıca Fransızca, Arapça, Almanca bilmek tercih sebebidir. Ulaşım şehir merkezlerinden servislerle sağlanacak olup firma tarafından karşılanacaktır.

Başvurular ve diğer detaylar

İlanlara başvuru yapmak isteyen kişiler, 25 Şubat'ta başlayacak bu proje için şuan itibariyle başvurularını gerçekleştirebilirler. İlan hala İŞKUR açık iş ilanları bölümünde aktif olarak yayımlanmaya devam etmektedir. İlana ulaşmak, İŞKUR üzerinden görüntülemek isteyen adaylar, danışma memuru şeklinde arama yaptırıp, İŞKUR açık iş ilanları bölümünden ilanı görüntüleyebilirler. Başvurular da yine İŞKUR üzerinden alınacaktır. Başvurularda hak kayıpları ve mağduriyet yaşamamak adına İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerindeki memurlar aracılığıyla da başvuru yapabilirsiniz. İŞKUR' a gittiğinizde problem yaşamamak için, ilan bağlantısını ve numarasını not etmeniz faydanıza olacaktır. Konuyla alakalı tüm süreçlerden, İŞKUR üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

Tüm memur alımları cep telefonunuza gelsin istiyorsanız mobil uygulamalarımızı indiriniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim