BEKLENEN DUYURU GELDİ

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusunda, merakla beklenen 8 bin bekçi alımıyla alakalı önemli açıklamalara yer verildi. Polis Akademisi Başkanlığı ilgili duyurusunda 8 bin bekçi alımının yapılacağına, ilgili ilan şartlarının ve süreçlerinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağına değindi.

Polis Akademisi Başkanlığı' nın duyurusu:

" 772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği kapsamında; Emniyet Hizmetleri Sınıfında Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 8.000 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır.

Alıma ilişkin esaslar, il kontenjanları ve başvuru şartları önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. "

BAŞVURU ŞARTLARI NASIL OLACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan bekçi alımlarıyla alakalı tüm detaylar, İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZ ARACILIĞIYLA ULAŞTIRILMAKTADIR. Aşağıda yer alan ilgili yazılar alanından, bekçi alımlarıyla alakalı tüm bilgilendirmelere erişim sağlayabilirsiniz. Yapılan bu resmi duyurunun ardından, İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 8 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi için ilanın Çarşamba günü yayımlanacağı bilinmektedir. Çarşamba günü ilan yayımlanır yayımlanmaz bildirim almak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İOS > TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

BEKÇİ ALIMLARI HANGİ ŞEHİRLERE YAPILACAK? BEKÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarda; bekçi alımlarının tüm vilayetlere yapılacağına değinilmişti. Bekçi alımlarına yönelik olarak da bazı şehirlerdeki kadro sayılarını kamuoyuna aktarmıştı. Bu alımlarda İstanbul' a 1000, Ankara' ya 500 bekçi alınacağını vurgulamıştı. Yozgat' a da bekçi alımı yapılacağını söyleyen Bakan Soylu; 15 bin de polis alımı olacağını dün itibariyle kamuoyuna duyurmuştu. Merakla beklenen ilan süreci için geri sayım dolmak üzere. Adaylar merak ettikleri tüm konuların yanıtlarını aşağıdaki ilgili başlıklardan bulabilirler.

BEKÇİ ALIMLARIYLA ALAKALI ÇOK MERAK EDİLEN KONULAR VE CEVAPLARI - İŞTE DETAYLAR

BEKÇİ ALIMLARI FİZİKİ YETERLİLİK TESTLERİ NASIL ? PARKUR BİLGİSİ / TIKLA OKU

ASKERLİK YAPMADAN - TECİLLE BEKÇİ OLUNUR MU? TIKLA-OKU

BEKÇİ ALIMI YAŞ VE BOY ŞARTLARI - TIKLA OKU

BEKÇİLERİN MESAİ SAATLERİ NE KADAR?

BEKÇİLERİN SİLAHI VAR MI? SİLAH TAŞIYABİLİR MİYİM?

BEKÇİLER GBT KİMLİK KONTROLÜ YAPABİLİR Mİ?

GÜNDÜZ ÇALIŞAN BEKÇİ NASIL OLUNUR?

Editör: TE Bilisim