Bakan Soylu, Eyüpsultan' da yaptığı konuşmada 15 bin polis ve 8 bin bekçi alımı yapılacağını ifade etti. Polis ve bekçilerle bir araya gelen Bakan Soylu, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Burada yaptığı konuşmasında bekçi ve polislerin göreve başlamalarıyla elde edilen kazanımlara dikkat çeken Bakan Soylu, Mart ayında yapılacağı aktarılan bekçi alımıyla alakalı da önemli ifadelere yer verdi. Burada yaptığı konuşmasında, bekçi alımının detaylarını kamuoyuyla ve orada bulunan bekçi / polislerle paylaştı. Yaptığı konuşmada bekçi alım sayılarıyla alakalı olarak İstanbul' a 1000 kişilik bir alımın yapılacağı ifadelerini kullanan Soylu, 10 bin olarak ifade edilen polis alımı sayısını da 15 bin olarak belirlediklerini vurguladı.

BAKANDAN MÜJDELİ HABER 15 BİN POLİS ALIMI - 8 BİN BEKÇİ ALIMI

Bakan Soylu açıklamasında " Bekçi sistemi Cumhurbaşkanımızın ürettiği bir sistem. 'Vatandaşımız rahat uyurken bekçi görev başında olacak dedi' ve hemen 10 bin bekçi alımı yaptık. İstanbul'a 2 bin 800-2 bin 900 bekçi verdik. Şimdi İstanbul'a bin 200 veya bin 250 bekçi daha veriyoruz. Toplamda 4 bin bekçi olacak. Dün akşam belirledik 8 bin bekçi çıkıyor Mart'ta, binini İstanbul'a veriyoruz. Böylelikle İstanbul'daki bekçi sayısı 5 bin olacak.10 bin polis alıyorduk. Sayıyı dün akşam 15 bine çıkardık. 15 bin polis alacağız. Bunun büyük bir bölümünü de İstanbul'a vereceğiz. " ifadelerine yer verdi...

BEKÇİ ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Bekçi alımıyla alakalı çok sayıda adayın meraklı bekleyişi devam ediyor. Bekçi alımlarının Mart ayının ilk haftasında yaıymlanacağını düşünmekteyiz. Bu alımlarla alakalı gelişmeler yaşandığında ve ilan yayımlandığında bildirim almak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

INSTAGRAM'DA BİZİ TAKİP EDİN, TIKLA - TAKİP ET!

Editör: TE Bilisim