Şırnak Üniversitesi memur alımı yapacağını ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Şırnak Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere 5. Dereceli 1 kişilik boş kadrosu ile İç Denetçi alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilana başvurular ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardındna başladı. İşte ilan hakkında detaylar şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Şırnak Üniversitesi iç denetçi alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 68/B maddesinde belirtilen şartları taşımak ve Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak şartları aranacak.

Ayrıca yayımlanan ilana göre adaylardan KPSS şartı aranmadığı görülmektedir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan başvurular 26 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani 11 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular, Şırnak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve başvurulara ulaşmak için Buraya Tıklayıız.