Resmi Gazetenin 05 Aralık 2018 tarihli yayıma göre Siirt Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 5018 Sayılı Kamu yönetimi ve Kontrol Kanunun İlgili hükümleri uyarınca Siirt Üniversitesi 1 kişilik boş kadro ile 1. Dereceli İç Denetçi alımı gerçekleştirecek. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları ve tarihleri nelerdir?

BAŞURU ŞARTLARI NEDİR?

Siirt Üniversitesi alımını yapmayı planladığı İç Denetçi pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak ve İlgili kanunun 68/B maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan Resmi Gazete'de 05 Aralık 2018 tarihinde yayımlandı ve adaylar başvurularına yayım tarihi ( 05 aralık 2018 ) itibari ile başlayabilir ve en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Siirt Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim