Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımı yapacağını bildirdi. Resmi İnternet adresinde yayımladığı ilan ile bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere farklı şehirlerde 45 Memur Alımı yapacak. Aynı zamanda alımlar Sözleşmeli olarak Tam Zamanlı şeklinde yapılacak.

İLAN BİLGİSİ:

SGK Yayımladığı ilan ile Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Daire Başkanlığına Sözleşmeli Personel Seçme Sınavı ile memur alımı yapılacak. Alımlar Proje kapsamında yapılacak. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi” bünyesinde, Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

SGK KPSS siz Memur Alımı için ilan yayımladı. Bu kapsamda alımlar, İstanbul, Ankara, Aydın, Denizli, Samsun, Kahramanmaraş, Şanlıurfa illerinde Yerel Takım Lideri, İdari İşler Görevlisi ve Operasyon Görevlisi kadrolarında yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Söz konusu kadrolara başvuru için adayların genel olarak, Yapılacak Arşiv araştırması ve güvenlik soruşturmasından herhangi bir sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurt içi veya Yurt dışı seyehat engeli olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel Ortak şartlar ise, Üniversite mezunu olmak (en az 4 yıllık yükseköğrenim), Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office vb.) İyi derecede MS Excel bilgisine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

SGK Proje kapsamındaki memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 8 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Ağustos 2021 tarhine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Posta yoluyla yapılacak başvurularda postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten ve saatten sonra başvuranların başvuruları dikkate alınmayacaktır (Taahhütlü gönderimlerde gönderim tarihi esas alınır).

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim