Şeker Kurumu resmi internet sitesinde yayınladığı bildiri ile kendi bünyesinde istihdam etmek üzere İktisat ve Hukuk mezunu iki personel alacağını duyurdu

Şeker Kurumu diğer kuruluşlara göre oldukça az personel alımı yapmaktadır. Ancak yine de nitelikli işçi arama konusunda pek çok araştırma yapan kuruluş özellikle uzmanlık alanında yeni iş ilanları vermekte ve kadrosuna kattığı personelleri oldukça iyi koşullarda tatmin edecek maaşta çalıştırmaktadır.
Yeni yapılan bildiri ile İktisat ve Hukuk mezunu iki personelin alınacağı belirtildi. Alınacak olan personeller Şeker Kurumunda Uzman Yardımcısı olarak çalışacak.

Aranan Nitelikler

Şeker Kurumu yaptığı açıklamasında alacağı personellerde aradığı nitelikleri de duyurdu.
Adayların Türk Vatandaşı olması gerekmektedir.
Sicili temiz olmayan adayların başvuruları da kabul edilmeyecek.
Hukuk Fakültesi ya da İktisat mezunu olmak
18 yaşını doldurmuş olmak ve mutlaka 35 yaşını geçmemiş olmak.
İktisat mezunları ve Hukuk Mezunları için KPSS’den en az 60 puan alması gerekmektedir. 60 puandan az alan adayların başvuruları geçersiz sayılacak
Hukuk mezunlarının mutlaka stajlarını tamamlamış ve belgelerini almış olmaları gerekmektedir
Yukarıda maddeler halinde verilen niteliklere sahip olan tüm İktisat ve Hukuk mezunları Şeker Kurumunda boş olan Uzman Yardımcılığı pozisyonunda çalışmak için iş başvurusu yapabilir. İş başvuruları 23 Mayıs 2016 tarihinde başlamakta ve 1 Haziran 2016’da tamamlanmaktadır. Başvurular Şeker Kurumunun resmi internet sitesinden ya da kariyer sayfalarından yapılmamaktadır. Başvuru yapmak isteyen personeller İŞKUR’un resmi internet sitesinden ya da İŞKUR’un Genel Müdürlüklerinden söz konusu ilan için form doldurabilir.
İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.