Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan çok sayıdaki personel alım ilanının yanı sıra, inşa süreçleri ve işlemleri tamamlanan artık hizmete açılan şehir hastanelerine personel alımları yapılacak. Bu personel alımlarıyla alakalı sürecin ilanlarına daha önce yaptığımız haberlerde yer vereceğimizi ifade etmiştik. Şehir hastanelerine yönelik ilanları kısaca özetleyecek olursak, aşağıdaki detaylara yer vermek mümkündür...

Şehir hastaneleri yurdun farklı yerlerinde inşa edilmeye başlandı, hatta bazıları hizmete dahi açıldı. Bu hastanelere personel alımları gündeme gelecekti ki ilgili açıklamalar da zaten bakan tarafından yapılmış, şehir hastanelerinin tam kadro hizmet kapasitesine ulaştırılacağı ifade edilmişti. Bahsi geçen ilan süreçlerinde ise hizmete açılan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi için personel alım ilanları yayımlanmıştır. 6 farklı ilan üzerinden yapılan bu alımlarla alakalı, çok sayıda kadrodan bahsetmek mümkündür.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bünyesine dezenfeksiyon elemanı, sterilizasyon ünitesi elemanı, insan kaynakları ve ön muhasebe elemanı, sterilizasyon ünitesi lojistik elemanı kadrolarından alımlar söz konusu olacaktır.

Bursa Şehir Hastanesi bünyesine yapılan alımlarda ise fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı, radyoloji teknikeri, tıbbi raportör, saç ekim hemşiresi ve genel başvuru kadrosu üzerinden ilanlara yer verilmiştir. İlgili ilan şartlarını taşıyan adayların başvuruları alınmaya başlamıştır. Özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımlanan bu ilanlara erişmek için aşağıda yer alan bağlantıları tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. İlanlara başvuru yapabilmek için bağlantıdaki kariyer sitesine üye olmanız, üye profilinizdeki bilgilerinizi doldurmuş olmanız gerekmektedir. Bilgilerinizin güncel olduğundan emin olmadan başvurularınızı yapmamanızı öneriyoruz.

ANKARA> TIKLAYIN

BURSA> TIKLAYIN