Seçim süreçlerini artık geride bıraktık. Türkiye genelinde şuanda %50 oranında sandık açılmış durumda. Türkiye' nin geride bıraktığı önemli seçimlerinden birisi olan yerel hizmet yönetimlerini seçtiğimiz bu günün ardından, 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle kamuda süreç kaldığı yerden işlemeye devam edecek ve değişen belediyelerle birlikte, yeni personel ihtiyaçları gündeme gelecektir. Mutlaka farklı kurumlara yeni personel alımları hem belediye, hem de kuruluşları bünyesinde yapılacak; kamuoyuna bilgilendirmeleri sağlanacaktır. Yürütülecek bu personel alımlarına da yine sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırmaya çalışıyor olacağız. Şuanda mevcutta yayımlanmış olan belediye personeli alımlarına ve daha fazlasına da haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

BELEDİYE PERSONELİ ALIMLARI

Yayımlanan belediye personel alımlarına ek olarak SYDV ilanları da bulunmaktadır. Yapılan bu alımlarda yayında olan Burdur İl Özel İdaresi bünyesine çok sayıda kadrodan farklı pozisyonlarda personel alımları, Ulubey İlçesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Kocaköy Belediyesi, Doğanhisar Belediyesi, Tripolis Kazı Başkanlığı, Tire Belediyesi, Manisa SYDV personel alım ilanları bulunmaktadır. Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak ve ilanlkara yönelik tüm detaylara erişmek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ŞARTLAR NE OLACAK?

Belediye personeli alımları, SYDV personeli alımlarıyla alakalı bilinmesi gereken başvuru şartlarına kısaca göz atacak olursak; kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, en az ilkokul mezunu olmak şartıyla lise, önlisans ve lisans eğitim düzeylerinden mezun olmuş olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, temsil ve ifade yetenekleri bulunmak şeklinde aktarılmaktadır.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırdıktan sonra, ilanlarla alakalı tüm bağlantılara erişim sağlayabileceksiniz. Buradan kılavuzlara ulaşabilirsiniz. İlanlara başvuruda bulunmak için lütfen ilan kılavuzunda yer alan adımları izleyiniz.

İLAN BAĞLANTISI> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim