Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre farklı pozisyonlarda memur alımı yapacağını belirtmişti. Henüz başvuru süreci başlamadan adaylara şoka uğratacak karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yüzlerce kişi alım ilanı için başvuru süreci başlaması beklerken süreçte değişiklik yapıldı. İşte ilan hakkında ve süreç hakkında detaylar şöyledir.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK!

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesine 67 kişilik boş kadro ile, 20 Mühendis, 1 Mimar, 2 Kimyager, 31 Tekniker, 11 Tahsildar ve 2 Avukat kadrolarına alım yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ ERTELENDİR!

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü memur alımı başvuru süreci 06 Nisan 2020 tarihinde başlaması ve 17 Nisan 2020 tarihinde bitmesi bekleniyordu. Ancak Resmi Gazete'nin 28 Mart 2020 tarihli yayımlanan duyurusuna göre Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdülüğünün memur alımı başvuru süreci ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Söz konusu ilana başvuru süreci başladığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA ARANACAK ŞARTLAR?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki genel nitelikleri taşıyor olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim