Belediye Trafik Memuru ve Kamu Personeli kadrolarında alım yapılacak. Bu kapsamda Şarköy Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı gerçekleştirecek. Buna göre 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Mahalli idarelere İlk defa atanacaklara dait sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre 14 memur alacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Şarköy Belediyesi 14 kişilik boş kadro ile 1 Mimar, 5 Mühendis, 2 Tekniker, 1 Belediye Trafik Memuru, 1 Tahsildar ve 4 Düz Memur alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Şarköy Belediyesi adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yampmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacak

ÖZEL ŞARTLAR:

Yukarıdaki niteliklere ek olarak adayların, Daha önce görev yapılan Kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Yukarıdkai tabloda belirtilen Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Ayrıca 2018 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50, 55, 60 veya 80 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Şarköy Belediyesine memur alımı başvuruları 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 16 Ekim 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece mesai saatleri içerisinde Belediyenin İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adresi olan İstiklal Mahallesi İsmail Hakkı Özgen Cad. No: 17 Şarköy/TEKİRDAĞ teslim etmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ve başvuru formu ile birlikte yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim