Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Danışman alımı yapacak. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanan ilana göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 8 farklı kadro ile Danışmanlık Hizmetleri Alımı yapacak. Alımlar Türkiye’de Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme Ve Uyum Projesi kapsamında yapılacak.

8 FARKLI ALANDA ALIM YAPILACAK!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yaptığı duyuruya göre aşağıdaki alanlarda 8 Danışan Hizmeti alacak.

  • Proje Yöneticisi
  • Finansal Yönetim Uzmanı
  • Çevre Uzmanı
  • Sosyal Uzman
  • Satın Alma ve Sözleşme Yönetim Uzmanı
  • Bilişim Teknolojileri (IT) Uzmanı
  • İzleme ve Değerlendirme Uzmanı
  • İletişim Uzmanı
  • Sosyal Girişimcilik Uzmanı

Danışmanlar Proje süresince tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanların performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. Mevcut Hibe Sözleşmesindeki proje süresi uyarınca ilk aşamada işin süresi yaklaşık 19 ay olup, danışmanların 01/06/2021 tarihinde göreve başlatılması planlanmaktadır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç Başvuru işlemlerinin en geç 20.05.2021 tarihi, saat 17:00’a kadar tamamlanması gerekmektedir. Başvurular Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır. Haberimizde sizlere başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı hakkında bilgi vereceğiz.

PROJE KAPSAMINDA AÇIKLAMA:

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye'deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (The EU Facility for Refugees in Turkey - FRiT) kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 39,5 milyon Avro bütçeli Türkiye’de Mülteciler Ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme Ve Uyum Projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Söz konusu proje bütçesinin fon yönetimi Dünya Bankası tarafından yapılmaktadır. Projenin süresi 4 yıldır. Mevcut hibe sözleşmesi kapsamında proje bitiş tarihi 31/12/2022 olarak görünmekle birlikte Avrupa Komisyonu ve Dünya Bankası arasındaki Güven Fonu sözleşmesinin yenilenmesi takiben proje bitiş tarihinin 31/12/2024 tarihine çekilmesi planlanmaktadır.

BAŞVURU İÇİN DİKKAT EDİLECEKLER:

Adaylar başvurularını CV ile gerçekleştirecek olup Cv doldururken aşağıdaki adımlara dikkat etmeleri gereklidir.

Ana nitelikler:

Üstlendiğiniz göreve ilişkin olarak sahip olduğunuz eğitim ve deneyimi yazınız. İlgili geçmiş görevlerde üstlendiğiniz sorumluluk derecesini tanımlayınız, tarih ve yer veriniz.

Eğitim:

Yüksekokul/üniversite ve diğer uzmanlık eğitimlerini özetleyiniz ve gittiğiniz okulların adlarını, ilgili tarihleri ve alınan dereceleri belirtiniz. Bir sayfanın çeyreğini kullanınız

İstihdam Sicili:

Şu anki görevinizle başlamak üzere, çalıştığınız her bir işi geriye dönük olarak listeleyiniz. Mezuniyetinizden itibaren çalıştığınız tüm işleri, tarihleri, işveren kurum/kuruluşları, görev unvanlarını ve görev yerlerini belirtiniz. Son on yıldaki deneyimler için, gerçekleştirilen çalışmaların çeşitlerini ve mümkün olduğunda İşveren referanslarını da ekleyiniz. Yaklaşık iki sayfa kullanınız.

Diller:

Her bir dil için yeterlilik derecesini bildiriniz: mükemmel, iyi, orta ve zayıf, konuşma, okuma ve yazma

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim