Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı alanlarda uzman yardımcısı pozisyonunda 25 memur persone alımı yapacak. Buna göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı merkez Teşkilatı birimine alımını yapacağı memur adaylarına Sınav yapacak. Yapılacak Giriş sınavı sözlü olarak tek aşamadan yapılacaktır.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 7. 8. VE 9. dereceli 25 boş kadro için Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcısı kadrosunda, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisliği, 5 Endüstri Mühendisliği, 1 Gıda Mühendisliği, 1 Kimya Mühendisliği, 1 Maden Mühendisliği, 2 Makina Mühendisliği, 6 Hukuk, 6 İktisat ve 1 Uluslararası İlişkiler alanlarında memur personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı alımı yapacağı 25 memur adayından 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Alım yapılacak alana göre Üniversiteleri 4 yıllık eğitim veren fakültelerinin bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdşı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Mühendislik bölümü mezunları için KPSSp3, Hukuk alanı mezunları için KPSSP4, İktisat Bölümü mezunları için KPSSP14 ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunları için, KPSSP34 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru ypacak adaylar, Başvurular İlanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup, en geç 09 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı resmi internet sitesi olan, (www.sanayi.gov.tr)  adresi üzerinde bulunan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak elektronik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru yapabilirsiniz. İşte iilanın detayları.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim