Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz zamanlarda Sivil Memur Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruşarın 18 Ocak 2021 tarihi ile sona ermesinni ardından adaylar sonuçlarını bekliyordu.

Ancak Az önce Sahil Güvenlk Komutanlığıdan gelen bir duyuruya göre Devlet Memuru Alımı sonuçları açıklandı.

Hangi Alanlarda Memur Alımı Yapılacak?

Sahil Güvenlik Komutanlığı2021 yılı bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 15 kişilik kadro ile farklı illerde memur alımı yapacak. Adaylar başvurularını Hizmetli, Avukat, Uzman, Spiker, Öğretmen ve Mühendis kadrolarında gerçekleştirmişlerdi.

Değerlendirmeler Nasıl Yapıldı?

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı için adaylardan 60 KPSS puanı şartı aranmaktaydı. Bu yönde adaylar başvurularını KPSS puanı ile gerçekleştirmiş olup değerlendirmeler KPS puanı sırasına göre yapılmıştır.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı 15 Şubat 2021 tarihi ile resmi İnternet adresinde yaptığı açıklamada 2020 Yılı Devlet memurur Alımı Başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Başvuru sonuçlar elektronik ortamda sorgulanacak olup adayların sonuçlarını aşağıdakş bağlantırı kulalanarak T.C. Kimlik numarası ile sorugulama yapabilecekler.

BAŞVURU SONUÇLARINI SORGULAMA

Editör: TE Bilisim