Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda memur alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana gre adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve detayları sizler le paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALINACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine 10 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. una göre, 1 Bilgisayar Mühendisi, 2 Uluslararsı ilişkiler ve Andlaşmalar uzmanı, 1 Mali İşler uzmanı, 1 Performans ve Porgram uzmanu, 1 Gümrük işleri Uzmanı, 1 Personel İşlemleri Uzmanı, 2 İstatikçi ve 1 Grafiker olmak üzere toplamda 10 memur alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Bu doğrultuda adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımaki, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili eğitim seviyesnde ve bölümlerde mezun olmuş olmak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşunda 657 Sayılı devlet memurlarına tabi olarak çalışmış olmamak ve sözleşmeli subay, Sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi fesedilmiş veya hala çalışıyor olmamak, Askerlik durumu itibari ile askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden 2018 yılına ait 60 veya 70 puan almış olmak ( pozisyona göre KPSS baraj puanı farklıdır ) şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına 12 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilr ve  en geç 22 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 16:00 a kadar www.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Diğer memur Alım ilanları için bizleri takip edebilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim