Sahil Güvenlik Komutanlığı Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden memur personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan bu ilanlarda, memur, teknisyen ve tekniker gibi kadrolardan personel alımları gerçekleştirilecektir. Yürütülecek memur ve personel alımları için adayların taşıması gereken şartlar ve diğer nitelikler ilan kılavuzundan kamuoyuna aktarıldı. Yapılacak memur alımlarında; büro personeli, tekniker, teknisyen kadroları üzerinden elektrik teknikeri, video montaj teknikeri, ambar memuru, bilgisayar teknisyeni, motor teknisyeni, destek personeli hizmetli ve garson kadroları gibi farklı pozisyonlardan ilanlar yayımlanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bu ilanlara başvuracak adayların; KPSS puanlarının en az 60 olması istenmektedir. Genel şartlar ise 657 sayılı kanun dahilinde değerlendirilmek, kamu zararına faaliyetlerde bulunmamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da ilişiği bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış kişiler başvurularını yapabilmektedirler. Yayımlanan ilana başvurular 2 Nisan ile 12 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını e-Devlet kapısı vasıtasıyla gerçekleştireceklerdir. İlana posta yoluyla veya şahsen başvurular yapılamayacaktır.Daha önceden sözleşmeli personel olarak görev alanlar, başvuru yapılacak tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az 1 yıl geçtiğinden emin olmalıdırlar. Aksi halde başvuru yapamayacaklardır.

İLAN KILAVUZU> TIKLAYIN

MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE GELSİN

İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirerek; memur alımları, kamu gündemi ve yayımlanacak ilanlara yönelik tüm güncel gelişmelerden anında haberdar olabilir, cep telefonlarınıza bildirim alabilirsiniz.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA