Sahil Güvenlik Komutanlığından yeni bir duyuru geldi. 6 Mayıs 2021 tarihi ile gelmiş olanduyuruya göre sonuçların açıklandığı bildiridi.

Bildiğiniz üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı geçtiğimiz aylarda 2020 yılı Devlet memuru alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar 60 KPSS Puanı ile yapıldı. Başvuru sonuçları açıklanarak sınava katılmış olan adaylar için sınav sonuçları açıklandı. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından gelmiş olan duyuruda " Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 yılı Devlet Memuru Alımları Sınav Sonuçları açıklanmıştır " şeklinde açıklama yapıldı. Peki adaylar sonuçlarını nasıl öğrenecek?

Online Sorgulama şeklinde sonuçlar öğrenilecektir.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 2020 YILI DEVLET MEMURU ALIMLARI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

SINAV SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Sınav sonuçları için karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Adaylar T.C kimlik numarası ile sonuçları öğrenebilecekler.

YENİ MEMUR ALIMLARI NE ZAMAN?

Sahil Güvenlik Komutanlığı Devlet Memuru alımları için adaylar yeni ilan bekliyor. Bu kapsamda 2021 yılı için herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Alımların yıl sonuna doğru yapılması bekleniyor. Bu kapsamda Devlet Memuru alımı ilanına başvuru yapmak için adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde Kamu personeli Seçme Sınavına katılmış olmaları ve en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

YENİ ALIMLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim