Sağlık Bakanlığı ve Türk Patent Kurumundan geçtiğimiz günlerde gelmiş olan duyurulara göre kamuya farklı alanlarda memur alımı yapılacak. Bu yönde ilanların başvuruları geçen haftalarda başlamıştı ve artı ksona eriyor. İşin olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında bir kez daha detaylı bilgi vereceğiz. 

SAĞLIK BAKANLIĞI:

Sağlık Bakanlığına bağlı olan Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 7 kişilik boş kadro ile KPSS puanına göre memur alımı yapacak. Adalardan özel olarak ise, Eczacılık Fakültesi, Kimya Bölümü, Kimya Mühendisliği Bölümü,İİBF, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi mezunu olmak be ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gereklidir.

Genel olarak ise 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak şartı aranacaktır. Başvurular 11 Kasım 2019 tarihinde başlamış olup en geç 25 Kasım 2019 tarihine kadar Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu resmi internet adresinde (www.titck.gov.tr) ilan edilen Müfettiş Yardımcılığı Sınav Başvuru Formunu açık ve eksiksiz olarak doldurup, formun ıslak imzalı çıktısını,  istenen belgeler ile birlikte, belirtilen tarih aralığında, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Söğütözü Mah. 2176. Sok. No:5 P.K. 06520 Çankaya/ANKARA adresine posta/kargo veya hafta içi 09:00-18:00 mesai saatleri arasında şahsen (Giriş kat Evrak Birimine) teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, 29 Kasım 2019 tarihinden itibaren Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu resmi internet adresinden (www.titck.gov.tr) ilan edilecek olup, kişilere ayrıca yazılı bir duyuru yapılmayacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

TÜRK PATENT KURUMU:

Türk Patent ve Marka Kurumu bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere yaptığı sınav duyurusuna göre Sınai Mülkiyet Uzman yardımcısı alımı yapacak. Alımlar 6 farlı olan için yapılacak olup adaylardan bu yönde alım pozisyonuna göre özel nitelikler talep edilmektedir. Bu kapsmada adaylardan eğitim dışında KPSS ve YDS şartlarıda talep edliyor.

Başvurularına ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlike başlayan adaylar en geç 25 kasım 2019 tarihine kadar  (www.turkpatent.gov.tr) duyurular bölümünde yayımlanan form eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak yapmaları gerekmektedir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri, sınavın yapılacağı yer, tarih ve saat ile istenilen belgeler, sınav tarihinden en az 15 (onbeş) gün önce Kurumumuz internet sitesinde (www.turkpatent.gov.tr) ilan edilecektir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim