Sağlık Bakanlığına memur alımı ilanı bekleniyor.

Bilindiği gibi Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Mart ayında yapmış olduğu açıklamalarda toplamda 19 bin kamu işçisi alımı yapılacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinde sağlıkçı alımlarına ilişkin sorular üzerinde ek atama müjdesi verilmişti.

Buna göre yapılması planlanan sağlık personeli alımlarından 5 Bin kişi için ilanlar açıklandı ve alım süreci tamamlandı. Diğer alımların ne zaman yapılacağı adaylar sosyal medya üzerinden ve işin olsa ekibine ulaşarak sormaktalar. Bekleyiş devam ederken işin olsa ekibi olarak adayların sağlıkçı alımları için ilanın bir an önce açıklanması taleplerini iletmek istiyoruz.

Merkez ve taşra teşkilatlarında ihtiyaç bulunan personel yeni ilanlar için 8 bin personel alımı açıklanması bekliyor. Bu ilanlarda kadro dağılımı için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Hemşire, sağlık personeli, güvenlik görevlisi, doktor, temizlik görevlisi kadrolarındaki alımlarda en çok kadroyu hemşire kadrosunda bekleniyor. Yeni gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim