Yüzbinlerce adayın merakla beklediği memur alım ilanı yayımlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesine alımı yapılması beklenen memur alım süreci için duyuru gerçekleştirildi ve memur alımı başlatıldı. Dün yayımlanan ilan doğrultusunda, başvurularının bugün başlatılacağı aktarılan 6409 memur alım süreci için başvurular alınmaya başlandı. İŞKUR üzerinden yapılacak başvuru işlemleri, ilan edilen kadrolar, başvuru şartları ve diğer detaylar ilan kılavuzlarında yer almaktadır. Bizler de sitemiz isinolsa.com üzerinden ilgili ilana yönelik duyuruları sağlamaya çalışıyoruz. İlgi gören kadrolardan birisi olan hasta karşılama ve yönlendirme memuru pozisyonu için de memur alımlarının yapıldığı bu 6409 memur alım sürecine dair kılavuzlara daha önce hazırladığımız haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu kılavuzun yanı sıra başvuru şartları ve diğer detaylarına da buradan erişim sağlayarak, tüm kadrolara göz atmak mümkün durumdadır.

Sağlık bakanlığı hasta karşılama ve yönlendirme memuru alıyor

600 kişiden fazla bir kadro sayısında hasta karşılama memuru ya da hasta kayıt memuru olarak ifade edilen kadroya alımlar yapılacaktır. İlgili ilan kılavuzunda da aktarıldığı üzere bu kadrolara başvurular önlisans ve lisans eğitim düzeylerinden KPSS puanlarıyla yapılacaktır. Yapılacak olan hasta karşılama ve yönlendirme memuru alımı sağlık bakanlığı memur alımı süreci için adayların taşıması gereken tüm şartlar ve bilinmesi gereken diğer detayları, daha önceki haberimizde sizlere ulaştırmaya çalışmıştık. Bu haberimizden gerekli bilgilendirmelere ve başvuru süreçlerine yönelik detaylara ulaşabilirsiniz. Göz atmak için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı yardımlaşma ve bilgi paylaşımı Facebook grubumuza katılmayı unutmayınız.

Sağlık Bakanlığı ilanı başvuru sonuçları ücretsiz olarak cebine gelsin isteyen ziyaretçilerimiz mobil uygulamalarımızı indirebilirler.

Uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim