Sağlık Bakanlığı geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları tesisleri daire başkanlığında geçici çalışmak üzere personeller alınacak. İstihdam edilecek olan personeller klinik çalışmalarda araştırmaları regüle etmek, eğitim ve sertifikasyon hizmetlerini yürütmek gibi görevleri yapacaklar. 

Sağlık Bakanlığın açıkladığı personel alım duyurusuna göre adayların çok iyi derece ingilizce bilmeleri, (YDS) en az 70 (YDS-C) veya  TOEFL-iBT en az (84) puan almaları, geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanlarında sertifikalarının bulunması, bu alanda bilgi sahibi, bilimsel çalışmaları bulunan ve bu bilgileri de başvuru dosyasına ekleyen, iyi derecede office programlarını kullanabilen, sertifikaları ve eğitimler ile bunu beleleyebilen, iletişim yönü kuvvetli, ikna kabiliyeti bulunan, disipilinli, gelişime açık, verilen dataları iş kuralları çerçevesidne arayacak ve takip edecek, araştırmacı, dikkatli ve özenli personeller alınacak. Alım yapılacak olan personellerin unvanları hangileri?

HANGİ UNVANLARDA PERSONEL ALINACAK?

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları alanında alım yapılacak olan personellerin Doktor, eczacı, biyolog, veri hazırlama ve kontrol işletmeni unvanlarında olacağı belirtildi. Alım yapılacak olan pozisyonlardaki adayların 657 sayılı 4/a maddesine göre görev yapıyor olması gerekiyor. Geçici görevli olan personellerin görevlendirme yapılamayacağı belirtildi. 

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru yapacak olan personellerin başvuru cv formudu doldurarak 15 Temmuz tarihine kadar shgm.getat@sağlık.gov.tr adrsine göndermeleri gerekmektedir. Adaylar daha sonra mülakat için çağırılacaklar.

Detaylar için tıklayın

Editör: TE Bilisim