Geçtiğimiz günler itibariyle başlayan ve başvuruları 04 Ocak 2019 tarihi itibariyle biten, Sağlık Bakanlığı bünyesine alımı yapılacak olan 6409 memur alımıyla alakalı meraklı bekleyiş sürüyor. Başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilen; lise, önlisans ve lisans düzeyinden hem KPSS şartsız hem de KPSS puanlarıyla yapılacak olan memur alımlarıyla alakalı süreç devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilen kadrolara İŞKUR üzerinden başvurularını yapan adaylar, başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar.

Lise, önlisans ve lisans düzeylerinden KPSS şartsız ve KPSS puanlarıyla alım

Yayımlanan ilanda sağlık bakanlığı bünyesine yapılacak olan 6409 memur alımına değinilmiş ve alımların tüm eğitim düzeylerinden; KPSS puanlarıyla ya da KPSS şartsız olarak gerçekleştirileceğine değinilmişti. İlgili ilanda yer alan kadrolara başvurularını gerçekleştiren binlerce aday, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. Sitemiz isinolsa.com üzerinden de sıklıkla sorulan soruların başında gelen bu alımların, başvuru sonuçlarının ne zaman sonuçlanacağı belli oldu.

Sağlık Bakanlığı 6409 sürekli işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bakanlık bünyesindeki kurum ve kuruluşlara yapılan alımlar, noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. Bu kura çekimleri 15 Ocak 2019 tarihinde Ankara' da gerçekleştirilecek ve adaylar belli olacak. Bu tarih itibariyle sonuçları takip ediyor, sizlere aktarmaya çalışıyor olacağız. Bakanlık bünyesine yapılan memur alım sonuçları açıklandığı anda bildirim almak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Böylelikle sonuçları sürekli olarak takip etmenize gerek kalmayacak ve açıklandığı anda telefonunuza gönderilen bildirim üzerinden sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Android> Tıklayınız

iOS> Tıklayınız

Editör: TE Bilisim