Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından KPSS şartı olmadan bir proje kapsamında 61 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamındaki danışmanlar için açıklanan ilan detayları şu şekilde olacak.

BAŞVURU ALINACAK KADROLAR NELER;

36 ildeki bulunan sağlıklı hayat merkezlerinde istihdam edilecek olan tam zamanlı danışmanların ocak ayından itibaren görevlendirilecekleri belirtildi. Diğer yandan projenin Dünya Bankası tarafından finansa edildiği ifade edildi. Diyetisyen Fizyoterapist Psikolog kadroları için alımlar gerçekleşecek.

SSGDP projesinde görevlendirilecek olan sağlık personellerinin 30 Haziran 2021 tarihine kadar proje sürecinde istihdam edilecekler. Başvurular için son gün 4 Ekin tarihi saat 18;:00'a kadar tamamlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

DİYETİSEN; adayların beslenme ve diyebetik bölümlerinden mezun olmaları, yüksek lisans yapmış olmaları, iki yıl iş tecrübesine sahip olmaları office programları kullanabilmeleri, erkek adayların askerliğini yapmış ya da muaf olmaları, yaş şartında 50 yaşını doldurmamış olmaları gerekli olacak. Bu kadrodaki alım 12 kişi olacak.

FİZYOTERAPİST; Başvuru yapacak olan adayların lisans bölümlerin fizyoterapist ve rehabilitasyon bölümlerinden mezun olmaları, bu alanda yüksek lisans yapmış olmaları, iki yıl fizyoterapist olarak iş tecrübesine sahip olmaları, office programlarını kullanabilmeleri, yaş şartında en fazla 50 yaşını doldurmamış olmaları, erkek adayların askerliği yapış ya da muaf olmaları gerekli olacak. Bu kadroda 20 kişi alınacak.

PSİKOLOG; Dört yıllık psikolog bölümlerinden mezun olmuş, konusunda yüksek lisans yapmış psikolog olarak 2 yıl iş tecrübesine sahip, çeşitli sertifika programlarına katılmış, erkek adayların askerliğini tecil ettirmiş ya da tamamlamış office programlarına hakim, yaş şartında 50 yaşını doldurmamış olmaları istenilecektir.

Başvuru için ilanda bulunan öz geçmiş formunu doldurmak ve 4.10.2019 tarih 18:00'a kadar başvurularını tamamlamak gerekli olacak.

ilana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA