Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada, 2019 yılı kamu personeli atamalarına yönelik önemli ifadelere yer verildi. Bakan Koca ifadesinde sağlık bakanlığı memur alımı için kadronun 25 bin kişi olduğunu ve 2019 yılında bu atamaların yapılacağını aktararak, yapılacak olan alımlara yönelik kadrolara da yer verdi. Açıklamasında 2019 yılı memur ataması için 25 bin kişilik kadroda; pratisyen hekim, uzman hekim, diş hekimi ve eczacı kadroları için alımların gerçekleştirileceğine değindi.

2018 yılında 6 bin 500, 2019 yılında 25 bin memur alımı açıklamaları

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı bünyelerine yapılacak alımlara yönelik başka açıklamalar da gündeme gelmişti. Bu açıklamalarda 2018 yılı içerisinde Aralık ayı itibariyle 6 bin 500 sağlık personeli alımı yapılacağına yer verilmiş ve bu sayının 2019 yılında 25 bin atamayla adayların karşısına çıkacağına vurgu yapılmıştı. Aralık ayı içerisinde yapılacak memur alımı için kadroların ATT, şoför, veri işletmenleri gibi ilanlar olması adaylar tarafından talep ediliyordu. Bakan koca Aralık ayı memur alımları için "  2018 yılı sonuna kadar 6 bin 500 kişinin daha alımını yapacağız. Acil tıp teknisyenleri, veri analizi yapan işletmenler, ambulans şoförleri, yardımcı klinik elemanı gibi birçok alanda alımlarımız söz konusu olacak. " ifadelerine yer vermişti.,

Aralık ayı ve 2019 atamaları başladığı anda cep telefonunuza bildirim olarak gelsin

Mobil uygulamalarımızı indirerek Aralık ayı ve 2019 yılı Sağlık Bakanlığı atamalarından anında haberdar olabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız ücretsizdir.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız