Geçtiğimiz aylar itibariyle gündeme yansıyan ve binlerce kişi tarafından başvuru alacağı düşünülen PTT bünyesinde PaL için zırhlı taşımada görevlendirilecek 1100 kişi için süreç netlik kazanmadı. Kurum tarafından ilana çıkılmış ve KPSS şartsız en az ilkokul mezunu personellerin alınacağı aktarılmıştı. Bu ilan daha sonra yayından kaldırıldı ve adaylar büyük bir şok yaşadı. Peki PTT PaL 100 personel alımı yeniden başlayacak mı, alımlar ne zaman kamuoyuna duyurulacak ve başvuru şartları ne olacak? İşte tüm soruların yanıtları ve diğer detaylar...

İLAN GECİKEBİLİR

PTTPaL bünyesine alınacak olan personellere yönelik  takvim hala netleşmedi. Elde edilen bilgilerde PTTPaL 1100 personel alımı için Ocak-Şubat aylarında ilanların yayımlanamayacağı öngörülüyor. PTTPaL tarafında ilgili planlamaların yapılmasının ardından ilana çıkılacağı ve mevcut personeş kadrosunun göz önünde bulundurulacağı aktarılıyor.

PTT PaL 1100 personel alımı şartları

Yapılan duyuruda pttpal personel alımı için adayların en az ilkokul mezunu olmaları istenmişti. KPSS şartının aranmadığı ilanlarda en az ilkokul mezunu olan adayların başvurularının alınabileceği ifade edilmiş, çok sayıda kadro için bu ilanların yayımlandığı belirtilmişti. Duyuruda ptt pal personel alımı için, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olunması da gerekli görüldüğü aktarılmış ve ilanlar yayımlanmıştı. Yakın tarihte bu ilanların yayımlanması beklenmiyor Şubat-Mart ayları içerisinde gelişme yaşanabileceğini düşünerek, mobil uygulamalarımızı indirmenizi ve alımlar yayımlandığı anda bildirim almanızı öneriyoruz. Uygulamalarımız, Android ve iOS mağazalarda ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur.

Uygulamalar için tıklayınız.