ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: İlgili İlan Hakkında ilanı yayımlayan kişi tarafından 23 Eylül 2018 Tarihi Saat 15:00 itibari ile İşin Olsa ekibine ulaşıldı ve İlanın yayından kaldırıldığı açıklandı. Söz Konusu bu ilana hiçbir şekilde başvuru yapılamaz. TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE SUNULMAKTADIR.

Bolu’nun Mudurnu İlçesi’nde PTT’nin yeni açılacak şubesine “Gişe Memuru” alınacak. İŞKUR aracılığı ile bir kişinin alınacağı duyuruldu. Başvuruda bulunacak kişinin en az lise mezunu olması gerekiyor. Bilgisayar bilgisi bulunan adaylar ve 3(üç) aydır işsiz olan adayların öncelik hakkı bulunuyor.

Başvuru Koşulları

Başvuruda bulanacak kişilerin; T.C. Vatandaşı olmak, 22-35 Yaş aralığında olması, Bayan Olması, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık sorununun bulunmaması, En az lise mezunu olması, Güvenlik soruşturması ve Arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları gerekmektedir.

Başvurular

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar için güzel bir fırsat olabilir. Fırsatı değerlendirmek isteyen adaylar CV’lerini gönderip başvurularını tamamlamak için buraya tıklayınız.İsinolsa.com sizlere yeni iş imkânları sunmaya devam ediyor. Sizler için her gün yeni iş fırsatları yayınlanıyor takipte kalın. Söz konusu ilan için başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. Ayrıca ilgili ilan için son başvuru tarihi 19 Ekim 2018 olarak belirlendi.