PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklamalarda, 2023 yılına kadar personel sayısının 100 bine çıkarılacağı ifadelerine yer verilmişti. Bu ifadelerin ardından bir dönem ptt personel alımı gerçekleştirilse de uzunca sürelerdir yeni bir ilan yayımlanmadı. Bu duruma ek olarak PTTPaL tarafından yayımlanan personel alımı da ileri bir tarihe ertelenerek yayımdan kaldırılmıştı.

Kenan Bozgeyik tarafından yeni açıklamalar

PTT Genel Müdürü Bozgeyik yaptığı açıklamalarda, ptt memur alımı konusunda sayının 2023 yılına kadar 100 bin olacağına değinmişti. Bu bağlamda ortalama 55-60 bine yakın bir personel alım sürecinin söz konusu olacağına yer vermiştik. İlgili haberlerimizin ardından, PTT Genel Müdürü Bozgeyik tarafından yeni açıklamalar sağlandı ve yeni ptt mobil, ptt gişeleri kurulacağı ifadelerine yer verildi. Vatandaşların her 20 dakikada bir mesafede PTT şubelerine veya atmlerine erişebilmesi için çalışmaların yapılacağını, bu hizmet kalitesinin sürekli olarak arttırılması ve ulaşılabilirliğin yükseltilmesi noktasında faaliyetler için gerekli aksiyonların alınacağı aktarılmıştı.

PTT şubeleri kurmaya başladı, çalışmalar sağlanıyor, personel eksikliği doğacak

PTT tarafından yeni şubelerin kurulması çalışmalarına başladı. Türkiye genelinde çok sayıda şube kurularak hizmete açılmaya çalışılıyor. Bu bağlamda da yeni ptt personel alım ilanı için sürecin yaklaştığını söylemek mümkün durumdadır. Personel eksikliğinin hissedileceği önümüzdeki süreçlerde ilanların yayımlanacağını düşünmekteyiz.Bu ilanlar yayımlandığı anda haberdar olmak isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamalarımız uygulama mağazalarında kullanıma sunulmuş ve yüzbinlerce kişi tarafından indirilmiş durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip edin, PTT alımlarını görün.

Editör: TE Bilisim