Kamuya ve bağlı kuruluşlara personel alım süreçleri devam ederken, PTT bünyesine de alımlar yapılacak. 2018 yılının son günlerinde bulunduğumuz Aralık ayı itibariyle PTT memur personel alımları için başvurular alınmaya başladı. KPSS şartının aranmadığı ilanlara başvuru yapacak adayların maaşları en az 4500 TL olacak. PTT bünyesine yapılan bu alımlara ve başvuru detaylarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz...

PTT KPSS Şartsız Memur Personel Alımı

Kamu haklarından mahrum edilmemiş, sağlık problemi bulunmayan, askerlikle ilişiği olmayan ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirebilecek olan, kamu zararına faaliyette ismi anılmamış olmak, terör örgütleriyle ilişiği bulunmamak, kamudaki bir görevinden disiplinsizlik ya da emre itaatsizlik gibi nedenlerden dolayı çıkarılmamış olan, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olan, takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri ve muhakeme yeteneği gelişmiş, belirtilen diğer özel niteliklere uygun olmak, eğitim şartlarını taşımak şeklinde aktarılan şartlara uygun olan adaylar arasından PTT bünyesine KPSS şartsız memur alımları yapılacaktır.

Başvurular ve diğer detaylar

KPSS şartsız olarak yürütülecek PTT memur personel alımlarında Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu gibi pozisyonlara yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. PTT memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlanlar özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımlandığından, ilana yönelik başvuru süreçleri bu adres üzerinden yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için üyeliklerinin bulunması gerekmektedir. Başvuru yapmak için üye profillerinizi ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.

İlan detayları için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim