PTT yayımladığı duyuruda Bilişim Teknolojileri alanında görevlendirmek üzere KPSS şartı aranmadan memur alımı gerçekleştirecektir. Yürütülen ptt memur alımı için adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, kamu zararına faaliyette yer almamış olması, muhakeme ve ifade yeteneği gelişmiş olması, mesleğinde bilgi ve deneyim sahibi olması, eğitim şartlarını taşıması, mesleğinin gerektirdiği düzeydeki nitelikleri karşılamak, ilan edilen başvuru şartlarındaki yaş koşullarını karşılamak, askerlikle ilişiği bulunmamak ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak, temsil yeteneği gelişmiş olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, kamudaki bir görevden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, ilana başvuracak adayların ilan yayımlanan kariyer sitesinde üyeliğinin bulunması ve bilgilerinin doğru şekilde doldurulması gerekmektedir. Aksi halde adayların başvuruları alınamayacaktır.

PTT kpss şartsız memur alımı kadroları

PTT bünyesine yapılan ptt personel alımı Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu pozisyonlarına yönelik olarak alımlar gerçekleştirilmektedir. Yayımlanan bu kadrolara başvurular aşağıda bağlantı adresi bulunan özel bir kariyer sitesi üzerinden alınacaktır. Ücretsiz olarak üye olarak yüksek maaşla PTT memur ve personel alımı ilanına başvuru yapılabilmektedir.

İlana başvuru için tıklayınız.

Memur alım ilanları cep telefonunuza bildirim olarak gelsin

iOS ve Android mobil uygulamalarımızı indirin, tüm ilanlardan ve başvuru sonuçlarından anlık olarak cep telefonunuza bildirim gelsin.

İndirmek için tıklayınız.