İŞKUR üzerinden personel alım ilanına çıkan PTT, toplum yararına program kapsamında ptt personel alımı yapacaktır. Yürütülecek alımlara başvurular İŞKUR üzerinden alınacak olup, TYP ilanlarına başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Toplum yararına program olarak aktarılan ve geçici süreli (genellikle 6 ay) çalıştırılmak üzere KPSS şartsız alınacak kişilere yönelik bilinmesi gereken detaylar haberimizde yer alacaktır.

PTT Başmüdürlüğünde görev alınacak

İŞKUR aracılığıyla yapılacak PTT personel alımında, Mardin PTT Başmüdürlüğünde görev alınacaktır. İlgili ilan typ kapsamında yayımlandığı için, toplum yararına programlara başvuru şartlarının taşınması gerekmektedir. Bu nedenle ilana başvuracak kişilerin maaşlı olarak herhangi bir işte çalışmıyor olmaları, emekli ya da malüllük aylığı almıyor olmaları, açıköğretim dışında herhangi eğitim veren kurumda okumuyor olmaları gerekmektedir. İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınacağından, başvuru yapacak kişilerin İŞKUR üye profillerinin bulunması gerekmektedir. Üyeliği bulunmayan kişiler dilerlerse online olarak iskur.gov.tr adresi üzerinden bireysel olarak üyeliklerini oluşturabilirler. Online olarak üyelik oluşturmak istemeyen ziyaretçilerimiz ise il ve ilçe müdürlüklerine şahsen müracatta bulunarak, üyelik işlemlerini tamamlayabilirler. Üye profillerindkei bilgilerin eksiksiz ve doğru şekilde doldurulmasının ardından ilanlara başvurular yapılabilmektedir.

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için bilinmesi gerekenler

İŞKUR üzerinden yayımlanan TYP kapsamındaki ptt typ ilanına ulaşmak için 271956 kodunu kullanarak, TYP ilanları kısmında aratınız. Çıkan ekranda ilana tıklayarak, ilan detaylarına ulaşabilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

PTT ALIMLARI CEBİNE GELSİN

Tüm PTT alımları ve çok daha fazlası cep telefonunuza bildirim olarak gelsin istiyorsanız mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.