PTT' den binlerce vatandaşa müjdeli haber!

Emekli maaşını veya maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar, anlaşmalı bankalar aracılığıyla PTT kredisi alabilecekler. PTT kredisi almak için gereken şartlar nelerdir, PTT kredisi başvuruları nasıl yapılır, PTT kredileri hangi bankalar üzerinden veriyor? Merak edilen tüm soruların yanıtlarına haberimizde değinmeye çalışacağız.

Bu kredi, maaşını PTT üzerinden alan müşteriler içindir. Emekli maaşı ya da sabit bir işten dolayı alınan maaşını PTT üzerinden elde eden PTT müşterileri, maaşlarını çektikleri PTT aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar, PTT' nin anlaşmalı olduğu bankalarla, kredi başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Bu kredi başvuruları, elbette ki kredi notu, kişinin maaş durumu ve miktarı gibi detaylar üzerinden hesaplanarak veriliyor. Krediler, ihtiyaç kredisi olarak başvuru yapan PTT maaş müşterilerine veriliyor.Denizbank, ING Bank, Odeabank, Vakıfbank, Burgan Bank, Kuveyt Türk, Türk Ekonomi Bankası ( TEB ) ve Şekerbank PTT ile anlaşması olan bankalardandır.

Başvurular nasıl yapılır?

Belirtilen bankalardan herhangi birine giderek, belirtilen evrakların teslim edilmesi halinde kredi başvurusu gerçekleştiriliyor. Vatandaşın kredi başvurusu, maaşı ve çekmek istediği kredi tutarı hesaplanarak, çekebileceği maksimum tutar olarak vatandaşa belirtiliyor. Vatandaş krediyi çekmek istiyorsa, kredisi başlatılıyor ve kendisine teslim ediliyor. Ödeme planına da vatandaşın gelir durumuna göre karar verilen ihtiyaç kredilerine, ilginin büyük olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca PTT kredilerine başvuru yapmak isteyen vatandaşlardan, başvuru ücreti talep edilmiyor.

Tüm ekonomi, memur, finans ve kredi haberleri için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim