PTT bünyesine 55 bin memur personel alımının yapılacağını, daha önce açıklamalar gerçekleştiren PTT müdürü Kenan Bozgeyik' in açıklamalarıyla öğrenmiş ve süreci sizlere aktarabilmek amacıyla haberlerimizde konu edinmiştik. Yaptığımız bu haberlerde, memur personel alımlarına yönelik bilinmesi gereken detayları, PTT müdürünün açıklamasında öne çıkan peyderpey 55 bin memur alım sürecini ulaştırmıştık. Yaptığımız haberlerdede aktarmış olduğumuz gibi bizler de PTT tabanlı memur ve personel alımlarının yakın tarihte yapılabileceği bilgisini vurgulamış, sosyal medya platformlarımızdan da bunlarla alakalı bildirimlerde bulunmuştuk. Uzunca süredir ilan bekleyen çok sayıda ziyaretçimize nihayet bu alımlarla alakalı bir haberi duyurduk ve PTT 1100 personel alımını sizlere aktardık.

İlgili haberimizde de aktardığımız üzere en az ortaokul mezunu ve lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 1100 kişilik bir personel ilanı yayımlandı. Bu ilana başvuracak adayların taşıması gereken şartları ve diğer bilinmesi gerekenleri de ilgili haberimizde aktardık. Yapılan açıklamalarımıza ve çok daha fazlasına, ilgili ilanın başvuru bağlantılarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

PTT 55 bin memur alımları ne zaman tamamlanır?

Bilindiği üzere 2018 yılının sonuna gelmek üzereyiz. Bu dönem içerisinde 2019 yılı olmadan PTT bünyesine yeni bir alımın yapılacağını düşünmekteyiz. Posta dağıtıcısı, gişe ve büro memuru gibi önemli ve ilgi gören kadrolara alımlar yapılabilir. Bu süreç hakkında da takipte kalıyor, gerekli bilgilendirmeleri ve gündeme yansıyan önemli gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışıyor olacağız. Tüm bildirimlerimizden anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamalarımız için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim