PTT 2019 yılı memur personel alımı merakla bekleniyor. 2019/1 kapsamında KPSS şartsız olarak gerçekleştirilecek personel alımlarına yoğun ilgi söz konusu. Geçtiğimiz aylar itibariyle gündeme gelen ve hala beklenen, ilgiyle takip edilen PTT memur alımı için süreç netlik kazanacak gibi duruyor. Her yıl farklı kadro sayılarından çok sayıda personel alımı gerçekleştiren PTT bünyesine, bu yıl da yaz aylarında alımlarn yapılması beklenmektedir. Peki PTT 2019/1 personel alımı ne zaman yapılacak, şartlar ne olacak? İşte merakla beklenen PTT 2019 memur personel alımları için gündeme yansıyanlar ve muhtemel yaşanacaklar...

PTT 2019/1 MEMUR ALIM KADROLARI NE OLACAK?

PTT' nin bünyesine gerçekleştirdiği personel alımlarında, çok sayıda kadroya yönelik ilanlar yayımlanmaktadır. Bu ilanlarla alakalı duyurular geçtiğimiz senelerde yapılmış ve kamuoyuna bilgilendirmeler sağlanmıştı. Yapılan açıklamalarda postacı, gişe yetkilisi, şoför, tesisatçı, kaynakçı, memur, hizmetli, avukat, mühendis, tekniker, uzman yardımcısı gibi kadrolardan alımların olacağına değinilmişti. Bu alımlarla alakalı süreç netlik kazanmadı ancak yakın tarihte de benzer kadrolar üzerinden ilanların yayımlanması beklenmektedir.

PTT 2019/1 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK? MEMURLUK KADROLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bizler İŞİN OLSA ekibi olarak bu ilanların çok sayıdaki kamu kurumu ilanı gibi yaz aylarında gündeme geleceğini düşünmekteyiz. Uzunca bir süre önce iptal edilen PTT PaL alımına yönelik bir gelişmenin de olmadığı göz önünde bulundurularak, şuanda bu kadro sürecinin netleştirilmeye çalışıldığını düşünmekteyiz. Bu alım süreciyle alakalı bir gelişme yaşanırsa sizlere bilgilendirme sağlıyor olacağız. Alımlarla alakalı tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilmek için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız. Uygulama bağlantıları aşağıda aktarılmıştır.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim