PT 2018 yılından bu yana personel alımı gerçekleştirmedi. En son yapılan personel alımında adayların bazıları göreve başlarken, süreçlerin tamamlanmasına rağmen bazı bölgelerde adaylar henüz görev başı yapmadılar. Bu nedenle yeni ilanın gelme tarihiyle alakalı olarak bazı soru işaretleri yer alıyor. Her yıl PTT bünyesine peyder pey alımların yapılacağı ifade edilmiş, bu ilanların kamuoyuna duyurulacağı ifadeleri kullanılmıştı. PTT şuan bir ilan yayımlamış ya da duyuru gerçekleştirmiş değil, peki PTT 2019/1 memur alımları ne zaman yapılacak? PTT memur alımında en çok hangi kadrolara öncelik tanıyacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve gündeme yansıyanlar...

PTT 2019 1 MEMUR ALIMLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

PTT bünyesine alımların her yıl peyder pey ilan yayımlanarak yapılacağı aktarılmış, 2023 yılına kadar kurum bünyesindeki personel sayısının 100 bine çıkarılacağı ifadeleri kullanılmıştı. Şuana kadar gündeme yansıyan ne bir açıklama, ne de ilan söz konusu. Daha önceden PTTPaL bünyesine yönelik çok sayıda personel alım ilanı yayımlanmış ancak PTT' nin iştiraki olan bu işletmenin de memur ve personel alımları yayından kaldırıldı. Yapılan açıklamada PTTPaL memur personel alımlarının kurumun ihtiyaçlarının daha iyi analiz edilip, planlamalarının yapılarak daha sonra yayınlanmak üzere yayımdan kaldırıldığı ifadeleri kullanılmıştı.

PTT 2019/1 MEMUR ALIMLARINDA EN ÇOK HANGİ KADROLARA MEMUR ALIMLARI YAPILACAK?

PTT bünyesine 2019 yılında yapılacak memur personel alımlarıyla alakalı olarak, adayların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de ptt memur alım kadroları,, hangi kadrolara alımın yapılacağı gibi noktalardır. Adaylar tarafından sıklıkla sorulan sorulardan olan bu ilan süreciyle alakalı, gündeme yansıyan bir açıklamada, boş kalan kadrolara ptt memur alımları yapılacağı ifadeleri kullanılmıştı. Bu kadrolar; tekniker, postacı, büro ve gişe personeli olarak aktarılabilmektedir. PTT memur alımlarıyla alakalı olarak yeni ilanların yakın zaman içerisinde duyurulması beklendiğinden, ilk haberdar olabilmek için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip edin, ilanları sosyal medyada görün! Tıkla, takip et.