Kamuya ve bağlı kuruluşlarına yönelik memur alımları beklenmeye devam ederken, ilgi gören kurumların başında gelen PTT bünyesine yapılacak alımlar da ilgiyle takip ediliyor ve bekleniyor. Yüzbinlerce kişi tarafından PTT tarafından yayımlanması beklenen ilanların hangi kadrolardan yapılacağı soruluyor. PTT bünyesine yapılacak olan KPSS şartsız personel alımı ve kadro detaylarına haberimizde yer vermeye çalışarak, bilgilendirmeleri ulaştıracağız.

PTT bünyesine 55 bin alım yapılacaktı, ilanlar bekleniyor

PTT bünyesine peyder pey 55 bin kişilik personel alımı yapılması bekleniyordu. Bu alımlarda 2019/1 kapsamında yürütülecek ilanlar için bir açıklamanın gelmesi isteniyor. İlanların ne zaman yayımlanacağını merak eden adaylar, sitemiz isinolsa.com üzerinden bizlere ulaştılar. PTT ilanlarına başvurmayı düşünen ziyaretçilerimiz için, net bir tarihin verilmediğini ifade ederek, kendi tahminlerimiz doğrultusunda Nisan veya Mayıs ayları itibariyle kurum bünyesine alımların yapılabileceği yönünde düşüncelerimiz olduğunu hatırlatmak isteriz. Elbette ilan yayımlandığında ilan kılavuzlarını ve başvuru bağlantılarını doğrudan sizlere ulaştırıyor olacağız.

PTT hangi kadrolara alımlar yapacak?

PTT bünyesine yapılacak olan alımlar; avukat, mimar, mühendis, uzman ve uzman yardımcısı, posta dağıtıcısı, gişe ve büro yetkilisi gibi kadrolar üzerinden sağlanacaktır. Yayımlanması beklenen ilanın da bu kadrolar veya birkaç küçük farkla ilave kadrolardan kamuoyuna duyurulacağını düşünmekteyiz. Tüm alımlardan cep telefonunuza ücretsiz olarak bildirim almak ve ilanı ilk siz okuyan olmak isterseniz mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz. Gerekli indirme bağlantıları aşağıda yer alacaktır.

Mobil uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim