Geçtiğimiz yıl itibariyle yapılmış açıklamalarda, PTT bünyesine 55 bin memur personel alımı yapılacağı ifade edilmişti. Bu ilanlar adaylar tarafından merakla beklenmiş, 2023 yılına kadar PTT personel sayısının 100 bine yükseltilmesi konusu büyük ilgi görmüştü. PTT genel müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklamada, 2023 yılına kadar bu alımların 100 bin personel sayısı bulunana kadar devam edeceği, ilanların farklı zaman aralıklarında yayımlanarak başvurulara açılacağına yer verilmişti.

ADAYLAR AYLARDIR İLAN BEKLİYOR

2018 yılı ilanının tamamlanmasının ardından adaylar 2019 yılı memur alımını beklemeye başladılar. Yapılan memur alımı açıklamalarını işaret ederek, verilen sözlerin unutulduğunu söyleyen adaylar, sosyal medyadan tepki gösteriyorlar. Özellikle Twitter üzerinde gündemde olan konular arasında onların bu tepkilerini görmek mümkün. 2019 yılı için ilanlar ne zaman yayımlanacak, muhtemel ilan tarihleri ne sorularının sorulmasına yol açan henüz bir açıklama yapılmamış olması durumu, adayların kafasını kurcalıyor.

2019 YILI MEMUR ALIMLARI TAHMİNİ TARİHİ NE ZAMAN?

İŞİN OLSA ekibi olarak ilanların 2019 yılının yaz aylarında yayımlanabileceğini düşünmekteyiz. Özellikle Nisan ve Mayıs aylarından sonra bu ilanların gündeme gelebileceğini düşünmekteyiz. Bu ilanlar arasında da daha önceki ilanlarda yayımlanan kadrolaradn alımların yapılacağını öngörmekteyiz.Elbette ki aynı sayılarda olmayacaktır ancak hemen hemen aynı kadro sayılarıyla ilan duyurulacaktır. Burada gişe yetkilisi, posta dağıtıcısı, şoför, tesisatçı, büro memuru gibi kadroların üzerinden alım ilanlarının yayımlanacağını düşünmekteyiz...

PTT 2019 MEMUR ALIMLARI YAYIMLANDIĞI ANDA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim