PTT genel müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklamada, PTT bünyesine peyder pey memur alımları yapılacağı aktarılmıştı. Yapılan bu açıklamanın detayında, memur alımlarının her yıl 2023 yılına kadar 100 bin kişilik personel alım sayısı tamamlanana kadar yürütüleceğine değinilmiş, toplamda 55 bin kişilik bir memur personel alım süreci gündeme getirilmişti. Bu açıklamaların ardından en son 2018 yılında PTT memur alım ilanına çıktı ve başvuruları alıp, adayları ilgili pozisyonlara yerleştirdi. 2019 yılı için henüz bir memur alım ilanı yayımlanmadı.

PTT MEMUR ALIMLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK, İLAN TARİHLERİ NE OLACAK?

PTT bünyesine memur alımlarının, çok yakın zamanda başlaması beklenmektedir. PTT' nin Türkiye' nin her noktasındaki şubelerini arttıracağı, her konuma 20 dk uzaklıkta olacak şekilde PTT şubelerinin vatandaşların hizmetlerine sunulacağı ifadelerine değinilmişti. Bu durumla alakalı olarak süreç işlemeye başladı ve PTT yeni şubelerini hızlıca tesis etmeye, hizmete açmaya başladı. Bu nedenden ötürü de PTT' nin yakın zaman içerisinde bir memur alım ilanı yayımlaması beklenmektedir.

PTT MEMUR ALIMLARINDA HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

Posta dağıtıcısı, gişe yetkilisi, büro memuru, şoför, tesisatçı, kaynakçı, aşçı gibi kadrolar üzerinden alımlar yapması bekleniyor. Bu alımlarla alakalı süreçlerin yakın zaman içerisinde netleşeceği, ilanların kamuoyuna duyurulacağı öngörülüyor. Bizler de süreci takip ederek, PTT memur alımlarını ve başvuru aşamalarını sizlere iletmeye çalışıyor olacağız.

PTT İLANLARI YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİM AL

PTT memur personel ilanları yayımlanır yayımlanmaz bildirim almak için aşağıdaki bağlantılardan mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim