Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarına başvurular 8 Haziran tarihi itibari ile başladı. Başvuruları devam eden bekçi alımında Polis Akademisi Başkanlığı bir duyuru ile adayları uyarılarda bulundu. 

1. dönem bekçi alımlarında ön başvuruda bulunan adayların başvuru ekranlarında yanlışıkla Şehit veya Vazife Malulü yakınıyım” kutucuğunu işaretleyen adayların bulunduğu bu sebeple başvurularında yanlışıklığa neden olduğu belirtildi. Başvuru ekranlarında şehit veya vazife malulü eş yada çocuğu olanların bu alanı işaretlemeleri gerektiği belirtildi.

BAŞVURULAR NASIL GÜNCELLENECEK?

Başvurularını tamamlayan ve bu hatayı yapan adayların başvurularını güncellenmesi gerektiği belirtildi. Bunun için 18 Haziran tarihine kadar 0312 462 87 29 numaralı telefondan dilekçe örneğini doldurmaları ve başvurularını güncellemeleri gerekiyor. 

Ayrıca dilekçe gönderen adayların "Dilekçe gönderdikten sonra başvuru sisteminden adayların başvurusu silinecektir. Başvuru ücretini yatırdıktan sonra adayların tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir. " uyarısında bulunuldu.

Dilekçe örneği için https://www.pa.edu.tr/Upload/editor/files/Dilek%C3%A7e.docx adresini tarayıcıya kopyalayarak açabilirsiniz. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim