Geçtiğimiz günlerde Polis Akademisi Başkanlığı tarafından başvuruları alınan lisans mezunu komiser yardımcısı adaylarının başvuruları tamamlanmış olup sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar adaylara Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinden duyruldu. Duyuruyla ilgili olarak adayların sınav giriş belgelerinin çıktısını almadan sınava gelmemeleri belirtildi.

KOMİSER YARDIMCILIĞI SINAVINA İLİŞKİN YAYIMLANAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; adayların sınava girecekleri yerleri, sınav bilgilerini ve sıralama punalarıyla ilgili bilgiler verildi. Yayımlanan duyuru içerisinde adayların sınav sürecine kadar yapmaları gereken işlemler hakkında bilgiler verilirken, adayların kafalarında soru işareti kalmamasına dikkat edildi.

Yayımlanan duyurunun detaylarında ise; " Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarında başarılı olmaları halinde bir  sonraki gün olan Mülakat/Sözlü Sınavına tabii tutulacaktır. 13 Ekim 2018 tarihinde Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarına çağırılan adaylardan başarılı olan 15 Ekim 2018 tarihinde Mülakat Sınavına çağıralacağı açıklandı.

15 Ekim'deki sınava girmeyim 20 Ekim 2018 tarihinde olacak olan Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarına çağıran adaylardan başarılı olanlar ise 22 Ekim 2018 tarihinde Mülakat/Sözlü sınavına katılmaya hak kazanacaktır.

Sınav Giriş Belgesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim