Pamukkale Üniversitesi rektörlüğünden sözleşmeli personel alımı ilanı açıklandı. Üniversitenin Sağlık Araştırma Uygulama Merkezi Müdürlüğü'nün 657 sayılı 4B uyarınca sözleşmeli kadroda 173 memur alımı yapılacak.

Adaylar herhangi bir sözlü sınav ya da yazılı sınav yapılmaksızın 2018 KPSS puanına göre atanacaklar. Resmi gazete'nin 12 Ağustos 2020 tarih açıklanan duyurusuna göre sağlık kadrolarındaki alımlar için ünvan dağılımı, genel başvuru şartları son başvuru tarihi ve diğer detaylar İlan kılavuzunda ayrıntılı olarak aktarıldı. İşin olsa okuyucularına da bazı detayları aktarmak istiyoruz. Alınacak kadro dağılımı şu şekildedir.

KADRO DAĞILIMI;

Sağlık Meslek Yüksek okullarının Sağlık Bilimleri fakültelerinin ya da hemşirelik bölümlerinden mezun olan için KPSS P3 puan türünden 127 hemşire alımı yapılacak. Sağlık Meslek Lisesi hemşire bölümü mezunu P94 puan türünden 10 hemşire alımı yapılacak. Önlisans radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme mezunu 9 röntgen teknisyeni alınacak. Lisans mezunu veteriner 1 kişilik P3 puan türünden veteriner alımı yapılacak. Diğer kadrolarda şu şekilde açıklanmıştır. Sağlık fizikçisi alımı bir kişi. Sağlık teknikeri alımı p93 puan türünde 2 kişi. Sağlık teknikeri alımlarında 4, 7, 2 olmak üzere eğitim şartlarında diyaliz anestezi ve Anestezi teknikeri Meslek Yüksekokulu ameliyat teknikeri cerrahi teknikeri ameliyathane hizmetleri önlisans bölümü mezunu acil bakım teknikeri ambulans ve acil bakım teknikerliği parametrik acil yardım ambulans acil yardım bölümlerinden mezun olanlara yönelik alımlar yapılacak. Laborant alımında iki kişi diğer sağlık personeli ile kişiye ve Fizik Tedavi fizyoterapist önlisans bölümlerinden mezun olmak üzere toplamda 173 memur alımı yapılacaktır. Kadro dağılımı ayrıntı olarak;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Pamukkale Üniversitesi mülakatsız sağlık personeli alımında T.C. Vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları 48 inci maddesindeki genel şartları taşımak, 657 sayılı kanun 53. maddesindeki hakları saklı kalmak kaydıyla görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık ya da vücut engelin bulunmaması istenmektedir KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuru yapılmayacak. Erkek adayların askerlik hizmeti şartı aranmamaktadır. KPSS şartında 2018 KPSS sınavlarına girerek P93, P93, P3 puan türlerinden sonuç belgesi sahibi olmak istenmektedir. Emeklilik yaşlılık, malullük aylığı almıyor olmak istemektedir. Nöbet vardiyalı çalışmaya engel bir durumun bulunmaması istemektedir 657 sayılı devlet memurları 4B maddesi uyarınca sözleşme olarak istihdam edilmeleri aykırı herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir. Adayların online başvuru yaparken istenecektir. Başvuruda istenilecek belgeler belli oldu bu belgeler şu şekildedir.

Başvuru tarihleri için açıklanan Pamukkale Üniversitesi resmi internet sitesinden Online olarak başvuru yapılacak. Ayrıca şahsın ya da posta ile müracaat yapılmayacak. 12 Ağustos 2020 tarihi ile başvurular başladı. 26 Ağustos 2020 tarihinde mesai bitiminde başvuru bitirileceği ifade edildi.

BAŞVURU ADRESİ: www.pau.edu.tr

İLAN KILAVUZU

Editör: TE Bilisim