Pamukkale Üniversitesi Memur Alımı ilanı yayımladı. 4 Ağustos 2021 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1. Dereceli kadroya memur alımı yapacak. Bu kapsamda Üniversiteye 1 İç Denetçi Alımı yapılacak olup alımlar, açıktan (657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 92. maddesi kapsamında) veya naklen (657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 74. maddesi kapsamında) atama yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite KPSS siz Memur Alımı yapacak olup Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Aynı zamanda özel olarak ise, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından verilen ve ilan tarihi itibarıyla geçerlilik süresi devam eden “Kamu İç Denetçi Sertifikasına” (Atanacağı ilk idarede geçerlidir ibaresi bulunan sertifikalar kabul edilmeyecektir) sahip olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversitenin memur alımı başvuruları 4 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını Pamukkale Üniversitesi www.pau.edu.tr adresinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim