Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Harekat Daire Başkanlığı İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında (TYP) geçici süreli işçi alımı gerçekleştirecek olup, ilanlar yayımlanmıştır. İlanın TYP numarası, başvuru koşulları ve diğer detaylarına haberimizde yer vereceğiz. İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak olan ilana, 30 kişinin alımı gerçekleştirilecektir.

Liste yöntemiyle gerçekleştirilecek olan alımda, işe alınacak kişiler çevre temizliğinde görevlendirileceklerdir. Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yönelik olarak yapılacak olan alımda, İŞKUR üye profili bulunan ve iş arayan durumda olan kayıtlı işsizler, T.C vatandaşı olanlar, 18 yaşından büyük olanlar, emekli aylığı almıyor olanlar, açıköğretim dışında öğrenci kaydı bulunmayan kişiler başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapacak adayların, belirtilen şartları taşıması ve Ankara' da ikamet ediyor olmaları istenmektedir.

Maaş tutarları ve sosyal haklar

TYP kapsamında yayımlanan ilanlara başvuran kişilerin göreve başlatılmaları durumunda, sigortaları yatırılıyor, sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Bu kişiler maaş olarak da asgari ücret alıyorlar. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler, aşağıda TYP ilan numarası bulunan alıma, İŞKUR açık iş ilanları adresi üzerinden TYP ilanları bölümünden erişim sağlayarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmak için İŞKUR profilinize giriş yapmış olmanız,aktif olarak iş arıyor olmanız ve aday profilinizdeki bilgilerin güncel olması gerekmektedir.

TYP numarası: 273334

Tüm TYP alımları, memur alımları ve işçi alımları konusunda en güncel bilgilerden ve ilanlardan anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirmeyi unutmayınız. Uygulamalarımızın indirme bağlantıları aşağıda yer alacaktır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.