Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere alım ilanı yayımladı! Yapılan duyurya göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesine farklı alanlardan ve Farklı Yabancı dil seviyelerinden 12 Kamu Personeli alımı yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecektir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı İngilice Dili deviyesinden, 2 Matematik Matematik Öğretmenliği,  2 Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği, 1 Coğrafya Coğrafya Öğretmenliği, 1 Fizik Fizik Öğretmenliği, 2 Kimya Kimya Öğretmenliği Kimya Mühendisliği ve 1 4 yıllık programlardan mezun olup Eğitim Bilimleri, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ve Eğitim Programları ve Öğretim bölümlerinde yüksek lisans yapmış olmak şartı ile.

İtalyanca dilinden 1 İtalyan Dili ve Edebiyatı, 1 Arapça dilinden Arap Dili ve Edebiyatı Arapça Öğretmenliği Mütercim -Tercümanlık (Arapça) ve 1 Farsça dilinden Fars Dili ve Edebiyatı Mütercim - Tercümanlık (Farsça) olmak üzere toplamda 12 kişilik kontenjan ile alım yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Başvuru yapacak adaylardan, Yukarıdaki ihtiyaç doğrutusunda ilgili konularda bilgi ve tecrübeye sahip olmak, İlgili yabancı dil seviyelerinden puan almış olmak, 4 yıllık lisans eğitimi veren yukarıdaki bölümlerden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve yanı sıra özel olarak,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliği ile ilgisi bulunmamamk, Herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmmamamk ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır.

Adaylar bu tarzda ilanları cebine bildirim alabilmek için ve hiçbir başvuruyu kaçırmamak için İŞİN OLSA Mobil uygulamasını tamamen ücretsiz indirebilirler. Bu sayede tüm memur alım haberleri telefonunuza bildirim olarak gelecektir.

İŞİN OLSA Android uygulamasını için >>> Tıklayınız.

İŞİN OLSA İOS uygulamasını için >>> Tıklayınız.

BAŞVURULAR:

Başvurular, ilanın yayımlanması ile ile birlikte başlayacak olup, en geç 04 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını bilgisayar ortamında Sınav başvuru formunu çıktısını alarak ve ilgili alanları eksiksiz doldurarak ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler, eksik belge ile ve ilânda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim