Ölçme, Sçeme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından gelen son dakika duyurusuna göre KPSS 2020/13 tercih kılavuzu yayımlandı. Yayımlanmış olan kılavuza göre farklı kadrolarda toplamda 170 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Tercih süreci bugün ( 07 Ekim 2020 ) itibari ile başlamış olup en geç 12 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar tercihlerini sadece ÖSYM üzerinden yapacaklar. İlgili kadrolara göre Ön lisans ve Lisans mezunu olan adaylar tercih yapacak.

ÖSYM'DEN GELEN DUYURU:

KPSS-2020/13 KaraöLÇMEyolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Karayolları Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS-2020/13 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 07 – 12 Ekim 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 12 Ekim 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/13 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Genel Bilgiler

TABLO-1 Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Sözleşmeli Pozisyonlar

TABLO-2 Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Sözleşmeli Pozisyonlar

Sözleşmeli Personel  Pozisyonları İçin Aranan Nitelikler (Ön Lisans)

Sözleşmeli Personel  Pozisyonları İçin Aranan Nitelikler (Lisans)

Mezun Olunan Ön Lisans Programı

Mezun Olunan Lisans Programı

Dilekçe