Devlet Personel Başkanlığı tarafından 27 Ağustos 2018 tarihinde yapılan Duyuruya göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Yapılan duyuruya göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılacak Giriş Sınavı sonucunda 5 Yerli uzman Personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) alımını yapacağı memur personel adaylarından, yukarıdaki tabloda belirtilen bölümlerin en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak, Alım yapılacak alanda tecrübe sahibi olmak, Belirtilen yabancı dil seviyesinde puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturmasu ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayım tarihi olan 27 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 13 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Başkanlığın resmi İnternet sitesinden temin edilecek başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim