İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlarda çok sayıda kadro için personel alımları yapılmaktadır. Bu alımlarda şoförlük kadrosuna da yer verilmiş ve çok sayıda işletme tarafından şoför alım ilanları yayımlanmış bulunmaktadır. Bu ilanlara adaylarda aranacak şartlara ve başvuru bağlantılarına yer vereceğiz ancak, daha fazla detaya ulaşmak ve diğer niteliklere göz atmak için aşağıda yer alacak bağlantıyı ziyaret etmeniz gerekmektedir. En az ortaokul mezunu olanların başvurabileceği 540 şoför alımında, adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir. Yürütülecek bu alımlarda, adayların kamu haklarından mahrum olmaması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, mesleğinde tecrübe ve bilgi sahibi olması, ilgili şoförlük kadrosu için ehliyetinin bulunması, sağlık durumunu belgeleyebilmesi, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilmesi gibi şartlar aranmaktadır.

540 ŞOFÖR ALIMINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden ilanlara ulaşabilirler. Bu ilanların detaylarını görüntüleyebilmek için İŞKUR üye profillerinin bulunması gerekmektedir. Adaylar, İŞKUR üye profilleriyle üyeliklerine giriş yaparak ilan detaylarını görüntüleyebilir, başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurularda hak kaybının yaşanmaması için iş ve meslek danışmanlarına başvurulmasında fayda görülmektedir.

MEMUR VE PERSONEL ALIMLARI

Yayımlanan tüm İŞKUR ilanları ve kamuya memur personel alım ilanlarını takip etmek için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak yüklemeyi unutmayınız. Uygulamalarımız şuanda yüzbinlerce kişi tarafından indirilmiştir. Sizler de indirerek tüm ilanlarda bildirim alabilirsiniz.

iOS: Tıklayınız

Android: Tıklayınız

İlan detayları için: Tıklayınız

Editör: TE Bilisim